David van Keulen
#ExploreTheCity

The urban life.

Randstad Holland is een heerlijke plek om te wonen. De grote steden zijn de economische en sociale pijlers & innovators, beeldbepalend in binnen- en buitenland. Mijn heimat is de stad Den Haag - politieke hoofdstad van Nederland, mijn tweede liefde is de stad Rotterdam. Amsterdam is het New York van Nederland, Utrecht de grootste van de middelgrote steden, mooie plek om te verblijven.

De stad is meer dan de gemeentegrenzen. Het is een stedelijk gebied, de urban vibe waar wonen & werken, ontmoeten & ondernemen en leven & liefdes soepel in elkaar overlopen. De stad is een plek om te leren, vrienden te maken en jezelf te ontwikkelen. De stad is ook een plek van eenzaamheid, (ondermijnende) criminaliteit en grote concentraties armoede & achterstanden.

Mijn motivatie om te werken in het stedelijk gebied is de bekende tekst uit Jeremia 29: "Bouw huizen om in te wonen, leg tuinen aan en leef van de opbrengsten. Trouw en krijg kinderen, laat je zonen en dochters trouwen en krijg vele kleinkinderen. Vermenigvuldig u! Zorg dat uw aantal niet kleiner wordt! Zet u in voor de vrede en de welvaart van de stad waarheen Ik u heb verbannen. Bid voor haar tot de Here, want als uw stad welvarend is, bent u het ook".

Ken de shit & shine van de stad, ken de diepte- en hoogtepunten van de stad. Wil de stad, de stedelijke regio in bloei zetten. Met elkaar de boel in beweging krijgen & houden, mooier achterlaten dan hoe ik deze aantrof.  Urban & organiseren = Urbanistor. #thatsme!