David van Keulen
#ExploreTheCity

Urbanisator voor stad & regio

Theologie & urbanismedavid@davidvankeulen.nl

06-18086812


Steden zijn fascinerende plekken op de wereld. Steden zijn een spiegel van de de hedendaagse menselijke ziel. Steden zijn het toneel waar vrijwel alle sociale, economische, culturele, religieuze en maatschappelijke vraagstukken in een ruimtelijke context samenvloeien. Deze website is een verzamelplaats van persoonlijke waarnemingen en onderzoeken, bekeken vanuit een bijbels perspectief.

>> Over David van Keulen

Gelooft in de stad! Hij en zijn 4 kinderen leven in Den Haag Zuidwest. Na zijn studies Bestuurskunde in Den Haag en Rotterdam heeft hij de 'Master Strategic Urban Studies' afgerond aan de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur. David is christen en afgelopen jaren actief geweest voor onder andere de Kroonbede, Missionair Platform Den Haag en het missionair initiatief UP Den Haag (Nederland Zoekt /
3Dmovements). Momenteel doet hij onderzoek naar de stad & theologie: CHRIST+CITY+COMMUNITY. David werkt in het dagelijks leven als afdelingshoofd Mobiliteit bij de gemeente Den Haag. Als urban fotograaf legt hij de stedelijke dynamiek vast, maar vaker de vergeten en onbekende plekken van de stad en verstedelijkte gebieden. Droge gebieden die misschien weer in bloei staan ​​en waar mensen weer gelukkig kunnen zijn.